Music by Marjon

Liedjes & arrangementen

Bij een huwelijk, jubileum, bedrijfsopening of andere bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk muziek. En hoe mooi is het om je eigen song te hebben of iemand er één cadeau te geven? Ik kan een persoonlijk lied op maat voor je schrijven.

Tijdens mijn conservatoriumopleiding heb ik me gespecialiseerd als songwriter. Ik schrijf in allerlei verschillende muziekstijlen: van popliedjes tot volksmuziek, alles is mogelijk. Ook de teksten schrijf ik zelf, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. De afgelopen tien jaar heb ik al heel wat liedjes mogen maken. Op YouTube is een deel van mijn muziek te vinden, evenals op Spotify . Op YouTube kan je ook mijn laatste theatervoorstelling bekijken: Bruiloft op Slippers.
Het meest ben ik bezig met mijn project de Song-Smederij, waarmee ik persoonlijke liedjes speciaal voor bruidsparen schrijf. Op www.song-smederij.nl vind je alle informatie. Sinds een tijdje heeft de Song-Smederij er ook een zusje bij: afscheid.song-smederij.nl. Speciaal voor terminaal zieke mensen en nabestaanden schrijf ik blijvende muzikale herinneringen.

Naast liedjes schrijf ik ook arrangementen voor koren. Afhankelijk van de koorbezetting maak ik 3- tot 7-stemmige partijen van popmuziek en Christelijke liederen. Het lied ‘Licht’, dat ik speciaal voor Wereldlichtjesdag heb geschreven, is ook voor koren verkrijgbaar.

Wil je meer informatie over de liedjes of de arrangementen, neem dan even contact op.